Welkom

op de site van huisartsenpraktijk Werchter
Dr. Ann Wittebols
Dr. Hera Meuleman2014-09-09 14.31.19

 

 

 

 

AANDACHT I.V.M. COVID-19 – CORONAVIRUS

Bij volgende klachten bij uzelf of bij één van uw gezinsleden:

  • hoest
  • koorts
  • keelpijn
  • verkoudheid
  • braken
  • diarree

Maak geen online afspraak, maar bel ons (ook al gaat uw afspraak over iets anders) op 016/60.15.72. Wij schatten dan telefonisch in hoe wij u het best verder helpen. Opgelet: als we u terugbellen, kan dit via een anoniem nummer zijn.

Covid-19 en reizen: vertrekt u naar het buitenland en heeft een PCR-test op covid-19 nodig of een COVID-certificaat? KLIK HIER

Heeft u nog vragen over het Coronavirus ( COVID-19)? 
Op de informatiesite van de federale overheid kan u steeds de meest recente informatie terug vinden. www.info-coronavirus.be

Zet steeds een mondmasker op alvorens de praktijk te betreden!

 

Nieuws

Op 31/03/21 beëindigt dr. Lode Van Gossum de eerste helft van zijn specialisatie-opleiding. Vanaf 01/04/21 zal hij zij opleiding elders verderzetten. Op 01/04 start dr. Hera Meuleman in de praktijk, zij zal hier haar opleiding tot huisarts vervolledigen. Vanaf oktober 2022 zal dr. Van Gossum de praktijk opnieuw vervoegen als vaste arts.

 

Voorschriften / Attesten / Adviezen

Omwille van de uitzonderlijke situatie rond COVID-19 werden er de afgelopen maanden regelmatig herhalingsvoorschriften afgeleverd en medisch advies gegeven na telefonisch contact of na contact via e-mail. Momenteel is, mede gezien de opnieuw stijgende cijfers, de administratieve overlast in onze praktijk zodanig toegenomen dat wij onmogelijk alle e-mails hierrond kunnen beantwoorden.

Om een goede zorg voor onze patiënten te blijven verzekeren vragen we daarom om, ook voor voorschriften, ofwel een afspraak te maken voor een raadpleging, ofwel telefonisch contact op te nemen met de praktijk tijdens de belmomenten van een van de artsen op het nummer 016/60.15.72. Mails hierover zullen wij helaas niet meer kunnen beantwoorden.

 

 

Raadpleging enkel via afspraak

– bij voorkeur via www.afspraken.be

– telefonisch via 016/60.15.72 (secretariaat)

 

Huisbezoeken:

– bij voorkeur aanvragen vóór 10u00

– telefonisch via 016/60.15.72 (secretariaat)