Welkom

op de site van huisartsenpraktijk Werchter
Dr. Ann Wittebols
Dr. Lode Van Gossum2014-09-09 14.31.19

 

 

 

 

AANDACHT I.V.M. COVID-19 – CORONAVIRUS

Bij volgende klachten bij uzelf of bij één van uw gezinsleden:

  • hoest
  • koorts
  • keelpijn
  • verkoudheid
  • braken
  • diarree

Maak geen online afspraak, maar bel ons (ook al gaat uw afspraak over iets anders) op 016/60.15.72. Wij schatten dan telefonisch in hoe wij u het best verder helpen. Opgelet: als we u terugbellen, kan dit via een anoniem nummer zijn.

Heeft u nog vragen over het Coronavirus ( COVID-19)? 
Op de informatiesite van de federale overheid kan u steeds de meest recente informatie terug vinden. www.info-coronavirus.be

Zet steeds een mondmasker op alvorens de praktijk te betreden!

 

NIEUWS

Vanaf 01/10/2020 zal Dr. Gulsana Estebesova deeltijds onze praktijk versterken. Zij is geboren in Kirgizië en specialiseerde zich na haar basisopleiding tot arts verder in de gynaecologie. Zij behaalde haar diploma huisarts aan de K.U. Leuven in 2019.

 

 

GRIEPVACCINATIE NAJAAR 2020

Gezien de verwachte gestegen vraag naar griepvaccinaties zijn er nieuwe richtlijnen om een mogelijk te tekort te vermijden of op te vangen:

  • Vanaf 15/09/2020 kan u een voorschrift vragen aan uw huisarts. Dit kan vanaf 01/10 worden afgehaald in de apotheek. Zonder voorschrift zal u geen vaccin meer kunnen ophalen.
  • Van 15/09 tem 15/11 wordt voorrang gegeven aan risicogroepen. Dit betreft iedereen ouder dan 50 jaar, mensen werkzaam in de zorgsector, zwangere vrouwen, mensen met ernstige aandoeningen van bv. hart, longen, nieren, … en iedereen die met deze mensen onder hetzelfde dak woont.
  • Indien u niet tot een van deze groepen behoort (m.a.w. gezonde mensen jonger dan 50 jaar), zal u initieel geen voorschrift voor een vaccin kunnen krijgen. Afhankelijk van de resterende stock is dit eventueel wel mogelijk na 15/11.

Om iedereen tijdig zijn vaccin te kunnen toedienen en ook voldoende tijd over te houden voor de gewone zorg, zullen wij dit jaar enkele vaccinatie-spreekuren inlassen. Het eerste moment zal doorgaan op zaterdagvoormiddag 7/11. Afspraken lopen via het secretariaat op 015/60.15.72. Er wordt 5 minuten voorzien per patiënt, gelieve voor andere vragen of het verstrekken van voorschriften een gewone raadpleging tijdens de week te boeken.

Gelieve GEEN afspraak te maken op de gewone raadpleging voor het toedienen van uw vaccin. Indien u om een andere reden op consultatie komt kan u dit eventueel wel meebrengen.

 

Raadpleging enkel via afspraak

– bij voorkeur via www.afspraken.be

– telefonisch via 016/60.15.72 (secretariaat)

 

Huisbezoeken:

– bij voorkeur aanvragen vóór 10u00

– telefonisch via 016/60.15.72 (secretariaat)