Wie zijn wij?

 Dr. Anke Thoen

Thoen Anke (1)

Mijn naam is Anke Thoen (°1975), sinds 2000 werk ik als huisarts. Ik studeerde af in Gent.

Ik studeerde tropische geneeskunde in Antwerpen. Tot 2011 werkte ik in een Gentse huisartsengroepspraktijk aan de Watersportbaan.

Sinds 2003 ben ik actief in het onderwijs van artsen (in opleiding). Naast live onderwijs ontwikkelde ik diverse internet-gestuurde leermodules omtrent psychosociale problemen.

Van 2011-2016 was ik werkzaam als vervangarts in verschillende huisartsenpraktijken, hoofdzakelijk in Oost-Vlaanderen. Op die manier ervaarde ik allerhande praktijkvormen en manieren van werken.

Ik werk ook als stress- en burnoutcoach en loopbaancoach. Afspraken verlopen NIET via deze site, meer informatie hierover op deze website:  https://coachingankethoen.blogspot.com/

 

Dr. Kaat Dirckx

2014-kaat-in-jaguar-kopie

Ik ben Kaat Dirckx (°1968), ik volgde mijn basisopleiding geneeskunde aan de KULeuven (1994) en in 1996 studeerde ik af als  huisarts aan de UGent.

Sindsdien heb ik verschillende jaren ervaring opgedaan als huisarts, jeugdarts (K&G, CLB) en als fertiliteitsarts in het UZ Gent. Sinds 2010 ben ik voornamelijk terug actief als huisarts: ik heb 3 jaar als vaste arts gewerkt  in een Gents Wijkgezondheidscentrum en ik ben 2 jaar vervangarts geweest in verschillende huisartspraktijken in Oost Vlaanderen.

Daarnaast ben ik 5 jaar verbonden geweest aan het Skillslab van de Universiteit Gent waar ik praktijkles gaf aan studenten geneeskunde. Ik heb ook gedurende enkele jaren huisartsen in opleiding begeleid.

Ik heb een bijzondere interesse voor gynaecologische problemen en ik volgde enkele coaching opleidingen.

 

Dr. Annaïk Van Branteghem

Ik ben Annaïk Van Branteghem (1991°) geboren en getogen in Gent. Ik volgde mijn basisopleiding geneeskunde aan de UGent en studeerde deze zomer af als huisarts.

Ik deed mijn 2-jarige huisartsenopleiding in een huisartsenpraktijk in Deinze. Naast mijn opleiding huisartsengeneeskunde deed ik ook nog een extra opleiding sportgeneeskunde en interesseer en verdiep ik mij verder in gezonde levensstijl en preventie.

Ik kies ervoor enkele maanden vervanging te doen in de huisartsenpraktijk Sterre om diverse ervaring op te doen en mijn eigen levenspad verder uit te stippelen.