De dokters

Dokter Vermeulen Ignaas


Even Voorstellen: (Korte biografie volgt.)

 

Dokter Pieterjan Debbaut

Dr. Pieterjan Debbaut begon in september 2009 aan de opleiding Geneeskunde in de KULAK te Kortrijk om 7 jaar later, in juni 2016, af te studeren aan de KU Leuven als basisarts. Na 2 jaar als huisarts-in-opleiding te werken in Marke en Deinze studeerde hij in juni 2018 af als huisarts. In dezelfde periode studeerde hij ook af als sportarts aan de UGent en werkte hij voor Kind & Gezin in Wervik en Deinze. Sinds september 2018 is hij vaste huisarts in Praktijk Heule-Watermolen.

Dokter Isabelle De Meyere

Dr. Isabelle De Meyere startte haar opleiding geneeskunde aan de KULAK in Kortrijk en studeerde af als arts in Leuven in 2017. Hierna  vervolledigde ze in Vilvoorde haar opleiding tot huisarts in 2019. Tijdens deze twee jaar volgde zij een extra opleiding palliatieve zorgen  en deed ze bijkomende ervaring op als arts in het observatie- en oriëntatiecentrum van Fedasil in Steenokkerzeel. Extra interesses: pediatrie en gynaecologie. Sinds oktober is zij ook werkzaam als erkend arts bij Kind en Gezin in Kortrijk en Deerlijk

Vanaf 2 september 2019 zal zij ons team versterken als derde vaste arts in de praktijk.

Praktijkassistente

De praktijkassistente Sophie is elke werkdag tussen 8u00 en 13u00 aanwezig. U kunt bij haar terecht voor het maken van een afspraak, het regelen van een huisbezoek, het afgeven of afhalen van documenten, attesten, verwijsbrieven, enzovoort.

De praktijkassistente heeft slechts beperkt toegang tot de medische gegevens van uw dossier. Bovendien is zij, net zoals de dokter, strikt gebonden aan het beroepsgeheim.

Geneeskundestudenten

Geneeskundestudenten lopen, doorheen de verschillende jaren studie, meerdere stages. Het is mogelijk dat een stagiair aanwezig is tijdens de raadpleging of de huisarts vergezelt bij huisbezoeken. Een stagiair mag sommige consultaties of delen ervan uitvoeren, maar altijd onder toezicht van de dokter.
Als u geen stagiair wenst bij uw consultatie, zeg het dan aan uw dokter. Hij of zij zal u dan ontvangen zonder de stagiair erbij.