Welkom

Welkom

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk Hakendover.  In onze praktijk werken we met 3 huisartsen (Dr. Dirk Borghgraef, Dr. Elke Pans en Dr. Joris Mertens) samen om u een zo optimaal mogelijke gezondheidszorg te kunnen bieden.

Visie

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot ouderen. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

 Nieuws

In het submenu ‘nieuws’ hierboven kan u een aantal nuttige nieuwtjes over de praktijk terugvinden, zoals de vakantieregeling van de artsen.  We passen deze pagina regelmatig aan, dus neem zeker af en toe een kijkje!