Team

Wij stellen ons graag aan u voor:

 

 

 

 

 

 

Dr. Deseins Luc

Dr. Deseins L studeerde af als doctor in de genees-, heel- en verloskunde aan de universiteit van Gent. Hij richtte 30 jaar geleden de praktijk op en blijft werkzaam als de senior van de praktijk. Je kan bij hem terecht voor allerhande problemen. Echter zijn expertise gaat vooral naar interne geneeskunde (hart en bloedvaten) en psychiatrie, met aandacht voor de sociale context. Hij is erkend politie-arts en volgde tevens de opleidingen ECG, spirometrie en doppler. 

 

Dr. Deseins Judith

Dr. Deseins J studeerde af als huisarts in augustus 2018 aan de universiteit van Gent, nadat zij aldaar haar basisopleiding tot algemeen arts haalde in 2016. Als bijkomende opleidingen volgde zij ECG en spirometrie. Je kan bij haar terecht voor allerhande problemen. Echter zij heeft extra interesse in gynaecologie en pediatrie.  Daarnaast heeft zij deze zomer tevens de opleiding tot arts bij Kind en Gezin gevolgd.  Zij is erkend politie- arts.

 

Dr. Cooreman Eva

Dr Cooreman studeerde af als basisarts in 2017 aan de KULeuven. Nadien deed zij 2 jaar ervaring op als huisarts in opleiding in Dadizele. Sinds november 2019 is zij werkzaam in de huisartsenpraktijk De Meersen. Als bijkomende opleidingen volgde zij ECG en spirometrie. Je kan bij haar terecht voor allerhande problemen. Daarnaast is zij erkend politie-arts.

 

 

 

 

Elke dag telefonisch bereikbaar tussen 8 en 19 uur.

Na 19 uur en in het weekend telefoneer naar de wachtdienst:1733

Contante betaling of via payconiq