Home

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Koevoet, de praktijk van Dr. Tack Carl en Dr. Depuydt Benjamin te Pittem.


September 2023: Vaccinatiecampagne najaar 2023: Covid-19 & griep

Vanaf oktober kunnen personen die tot de risicogroep behoren een boostervaccin tegen het Covid-19 virus verkrijgen.

Wij organiseren vaccinatiemomenten op afspraak van 13h-14h op dinsdag, woensdag en donderdagnamiddag in de maand oktober.
U dient het vaccin niet zelf mee te brengen, deze is aanwezig in de huisartsenpraktijk.
Tijdens deze korte raadplegingen worden geen andere zaken besproken en geen voorschriften opgemaakt.

U kan uw afspraak online of telefonisch inboeken via de aparte covid-vaccinatie agenda.

Vanaf midden oktober kan ook het griepvaccin toegediend worden. Dit kan dan gelijktijdig toegediend worden met het Covid-vaccin. Het griepvaccin dient wel bij de apotheek afgehaald te worden. Wanneer u 50+ bent dan kunt u het griepvaccin zonder voorschrift bij de apotheek verkrijgen.

 

Doelgroep Covid- en griepvaccinatie:

65+

Zwangere vrouwen

BMI ≥ 40

Chronisch aandoening: hart-, nier, long-, maag- darm- en leverlijden, neurologische ziekte

Personen die lijden aan dementie, ernstige depressie, schizofreniespectrumstoornissen

Behandeling met medicatie die de immuniteit onderdrukt

Huisgenoten van iemand met immuniteitsproblemen

Werkzaam in de gezondheidszorg

Zeldzame ziekte

 

 

September 2022: Aankondiging Dr. Dewulf Aurora als huisarts in opleiding.

Vanaf 01/10/2022 verwelkomen wij Dr. Aurora Dewulf als HAIO (HuisArts-In-Opleiding) in onze praktijk. Vanaf dan zal ons team terug uit 3 artsen bestaan.

Een huisarts-in-opleiding (HAIO) is een gediplomeerd arts (Master in de geneeskunde) die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken. Aurora zal betrokken zijn bij alle activiteiten van deze praktijk. Zij heeft haar eigen spreekuren, doet zelf huisbezoeken en wachtdiensten. Aurora zal dagelijks met ons overleggen, op deze manier blijven wij permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd. Zij zal aan dezelfde (terugbetalings-) tarieven als uw huisarts werken.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een HAIO betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.