Home

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk De Koevoet, de praktijk van Dr. Tack Carl en Dr. Depuydt Benjamin te Pittem.


December 2021: Mijncoronatest.be

Via Mijncoronatest.be kan u eenvoudig:
– een testcode aanvragen indien u symptomen hebt die bij een covid-19 infectie kunnen passen
– een testcode voor een betalende test aanvragen (ikv het bijwonen van een evenement of voor reizen)
– een afspraak maken in een triagepost als u al over een testcode beschikt
– uw hoogrisicocontacten doorgeven zodat zij een testcode ontvangen
– uw testresultaat online raadplegen

September 2021: Aankondiging Dr. Sara Tack als huisarts in opleiding.

Vanaf 01/10/2021 verwelkomen wij Dr. Sara Tack als HAIO (HuisArts-In-Opleiding) in onze praktijk. Vanaf dan zal ons team uit 3 artsen bestaan.

Een huisarts-in-opleiding (HAIO) is een gediplomeerd arts (Master in de geneeskunde) die zich drie jaar specialiseert in de huisartsgeneeskunde in een of meerdere aangestelde opleidingspraktijken. Sara zal betrokken zijn bij alle activiteiten van deze praktijk. Zij heeft haar eigen spreekuren, doet zelf huisbezoeken en wachtdiensten. Sara zal dagelijks met ons overleggen, op deze manier blijven wij permanent op de hoogte van uw situatie en wordt uw gezondheid optimaal verzorgd. Zij zal aan dezelfde (terugbetalings) tarieven als uw huisarts werken.

Een opleidingspraktijk wordt voortdurend aangemoedigd om alle recente ontwikkelingen in de huisartsgeneeskunde en in opleidingstechnieken mee op te volgen. De aanwezigheid van een HAIO betekent dan ook vaak een garantie voor een nog betere en meer professionele dienstverlening aan alle patiënten van deze huisartsenpraktijk.

Door de komst van een HAIO in de praktijk is er een kleine wijziging in het uurrooster. Vanaf oktober 2021 zal Dr. Depuydt Benjamin niet in de praktijk aanwezig zijn op woensdagnamiddag (in plaats van dinsdagnamiddag).

Juni 2021: Covid-19 en reizen: 

 • In de praktijk zullen wij enkel Covid-19 testen afnemen bij mensen die symptomen vertonen, een hoog-risicocontact gehad hebben of bij wie een hospitalisatie gepland is.
 • Vanaf heden zullen wij dus geen Covid-19 testen afnemen bij vertrekkende of terugkerende reizigers.
 • Covid-19 testen in het kader van reizen kunnen bekomen worden via volgende kanalen:
  • Online: Mijncoronatest.be
   • Via deze link kan ook de CTPC-code voor de gratis testen aangevraagd worden.
  •  Telefonisch:
   • Triagecentrum Tielt: 051/23 80 10
 • Informatie over de procedures bij vertrek en terugkomst na reizen kan je in volgend document terugvinden: Covid-19 en reizen