Welkom

Welkom op de site van Dr. Valentin Degryse en Dr. Griet Callens. U vindt hier alle praktische informatie over onze huisartsenpraktijk :

    • Hoe maak ik een afspraak?
    • Hoe bereik ik de praktijk?
    • Wat is de visie van de praktijk?

Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheid(szorg), enzovoort.

 

 

NIEUWS

 

*Melissa is met verlof van 3/12 tem 14/12

*Dr. Vandoorne is met verlof van 19/12 tem 24/12.

*Dr. Callens en Dr. Degryse zijn met verlof van 25/12 tem 28/12.

*Op 24/12 is Dr. Degryse aanwezig: er zijn enkel consultaties op afspraak.

*Op 31/12 zijn Dr. Callens en Dr. Vandoorne aanwezig.

* Door de wijzigingen in de GDPR wetgeving vanaf 25/5/18 zijn we binnen de praktijk genoodzaakt bepaalde procedures te starten; er wordt aan gewerkt en binnenkort zal u hier meer over vernemen.

*We raden iedereen aan om thuis een eID-lezer in gebruik te nemen , en de site www.mijngezondheid.belgie.be te leren kennen; in de toekomst wordt deze wellicht een tool om zelf  uw eigen gezondheidsdossier mee te beheren.

*  Afspraken kunnen online of telefonisch gemaakt worden: indien telefonisch, gelieve dit in de voormiddag te doen; in de namiddag is het secretariaat gesloten en zult u niet zo vlot geholpen kunnen worden.

 

“…ook deelden wij    het leven van eenvoudige vrienden, van wie wij hielden en die ons met de jaren van de wijn het eerlijke alfabet van de zandgrond leerden    en de rust van wie de kracht bezitten zingend harde tijden te doorstaan.”     (Pablo Neruda)