Welkom

Beste patiënten,

Momenteel is het erg druk in de praktijk omdat we van 5 naar 3 artsen zijn geslonken. U begrijpt dat het onmogelijk voor ons is om hetzelfde aanbod te blijven aanbieden. We doen wat we kunnen, maar moeten ons reorganiseren om goede zorg te kunnen blijven verlenen en het ook voor ons werkbaar te houden in de praktijk. Daarom willen wij volgende grote veranderingen meedelen:

– de online agenda zal voor onbepaalde tijd niet beschikbaar zijn. Afspraken dient u dus telefonisch te maken op de momenten waarop onze secretaresse aanwezig is: 8-11u30 en 15u30-19u. Voor zeer dringende huisbezoeken of consultaties kan u ons uiteraard altijd bereiken op het nummer van de praktijk buiten deze uren. In dat geval zullen we u zo snel mogelijk proberen helpen.

-wij hebben vanaf nu een fulltime secretaresse. Bel dus zoveel mogelijk op de momenten dat de secretaresse aanwezig is (8-11u30 en 15u30-19u). Weet goed dat, als u buiten deze uren belt, u de (drukke) raadpleging van 1 van de artsen stoort. Dit is zeer vervelend, zowel voor arts als voor patiënt, en zorgt voor langere wachttijden.

-hetzelfde geld voor documenten: haal deze op wanneer de secretaresse aanwezig is, zodat de artsen niet onnodig gestoord worden tijdens hun (drukke) raadpleging.

-We doen uitsluitend nog huisbezoeken in Malderen, Opdorp en Lippelo. Huisbezoeken in Londerzeel, Sint-Jozef, Opstal, Baasrode, verdere Buggenhout, Puurs,… zijn verre verplaatsingen voor ons en momenteel niet meer haalbaar. We maken hierop geen uitzonderingen.

-Voor niet dringende zaken (zoals resultaten etc), kan u de gewenste arts spreken tijden haar belmoment. Gelieve deze uren strikt te respecteren en ook rechtstreeks naar de lijn van de gewenste arts te bellen. Op deze manier stoort u haar collega’s niet onnodig tijdens hun raadplegingen. Probeer het telefonisch ook zo kort mogelijk te houden.

-we nemen geen nieuwe patiënten meer aan buiten onze eigen gemeente (=Malderen) om goede zorg te kunnen blijven verlenen aan onze patiënten.

Bedankt voor uw begrip.