Wat is Menuprot?


De MENUPROT behandeling

Menuprot, de behandeling die bij u past.

Menuprot is een medische behandeling voor gewichtsverlies en het verbeteren van de lichaamssamenstelling. Dit door een gericht voedingsadvies, aangepast aan jouw genetisch profiel. Het ketogeen dieet helpt je om snel af te vallen. Aan de hand van een stappenplan verbeteren we het basaal metabolisme en begeleiden we je naar een gezonde levensstijl op lange termijn.

Gewichtsverlies is slechts een eerste stap op weg naar een beter leven. Je helpen om je welzijn, zelfvertrouwen en levenskwaliteit voor altijd te herwinnen is onze missie!

Behoud u spiermassa

Het belang van eiwitten van hoge kwaliteit.

Eiwitten spelen een belangrijke rol in uw lichaam. Ze dragen onder andere bij aan de groei en het herstel van de spieren en weefsels, ze zijn nodig voor de werking van enzymen en hormonen, ze zijn essentieel voor de aanmaak van antilichamen van het immuunsysteem en zuurstoftransport doorheen het lichaam.

Om de fysiologische functies optimaal te laten verlopen en de spiermassa te behouden is het belangrijk om voldoende eiwitten van hoge biologische waarde te consumeren. Ook tijdens het afslankproces.

Tijdens de onderhoudsfase helpen Menuprot bereidingen je ook om het nieuwe gewicht te behouden. Een leven lang!

Ontdek de Menuport behandeling


Menuprot Silhouet

Menuprot Silhouet, voor klein gewichtsverlies tot 5 kg

Afslankkuur van korte duur (1 maand) voor mensen die streven naar een klein gewichtsverlies van minder dan 5 kg of voor mensen die niet hoeven af te vallen, maar hun lichaamssamenstelling willen verbeteren.

Ontdek Menuprot Silhouet


Volg je vooruitgang vanaf de eerste dag

De Menuprot App.

Naast onze medische behandeling hebben we een APP ontwikkeld om je te helpen en te motiveren. Met deze tool kan je je gewicht opvolgen en vind je lichaamsoefeningen om jouw verbranding te stimuleren.

Daarnaast geven wij vanaf de eerste dag begeleiding via telefoon of Whatsapp door onze gediplomeerde dietisten.

Download hier

Wat is Menuprot en voor wie?

Twee medische behandelingen voor gepersonaliseerde voeding: Menuprot: Een behandeling voor gewichtsverlies en herstel van de lichaamssamenstelling, die uit drie fasen bestaat: gewichtsverlies, metabolische aanpassing en gepersonaliseerd onderhoud op basis van een genetische test.

Menuprot.GEN: op basis van dezelfde genetische test, geschikt voor elk type patiënt, vooral zij met veranderingen in hun glycemische en lipidenprofiel en/of zij die problemen hebben met het handhaven van hun gewicht.

behandelingen voor gewichtsverlies en gepersonaliseerde voeding op basis van een genetische test

• Gewichtsverlies met behoud van spiermassa door vetverbranding
Gepersonaliseerd voedingsschema
• Behoud van uw ideaal gewicht op lange termijn volgens de resultaten van de genetische test
• Exclusieve methode van fysieke activiteit via onze APP
• Onder medische begeleiding

 

Genetische test, gepersonaliseerde behandeling

Volgens de resultaten van een genetische test, een klinische studie en studie van uw voedingsgewoontes , zal de behandeling zich gepersonaliseerd aanpassen aan uw energiebehoeftes.

Programma van fysieke activiteit

Gebaseerd op de mitochondriale biogenese. Eenvoudig en makkelijk uit te voeren oefeningen, met behulp van de instructies in onze APP

Continu opvolging via onze APP

Onze APP, makkelijk in gebruik, aangesloten aan een digitale weegschaal, laat u toe continu uw gewichtsverlies op te volgen.

Veel meer dan afvallen

We zoeken ernaar uw levenskwaliteit te verbeteren. We optimaliseren uw lichaamssamenstelling door uw vetmassa te verminderen en uw spiermassa te verhogen, en aldus het risico op talrijke ziektes te verminderen.

De MeNuProt bereidingen

Onze eiwitrijke, laagcalorische bereidingen, zijn gemaakt van de beste grondstoffen en voldoen aan de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden.

De peilers van de MeNuProt behandeling

De MeNuProt APP laat u toe op een eenvoudige manier de evolutie van uw behandeling op te volgen, alsook te helpen bij het uitvoeren van een aantal eenvoudige oefeningen

Verbeter Uw fysieke conditie met een aantal eenvoudige oefeningen die uw lichaamssamentelling optimaliseren en vele ziektes verbeteren of vermijden

Het programma van fysieke activiteit bestaat uit een aantal eenvoudige en effectieve oefeningen gebaseerd op de mitochondriale biogenese. Deze helpen u bij het vetverlies en het versterken van de spiermassa, de preventie van sarcopenie en chronische ziektes zoals diabetes type 2, het metabool syndroom en cardiovasculaire aandoeningen

bereken uw BMI

De Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) beschouwt obesitas en overgewicht als een abnormale ophoping van vetten in het lichaam, hetgeen schadelijk is voor de gezondheid. De meest gebruikte manier om dit te meten is de BMI index (Mass Body Index)