Welkom

Historiek en aanbod

Dokterspraktijk Christophe Verrue is een jonge praktijk gelegen te Alveringem.  Ze is ontstaan in 2013 na de stopzetting van de activiteiten van Dr.Debruyne datzelfde jaar.

Het aanbod omvangt de gewoonlijke huisartsonderzoeken, maar ook EKG, kleine ingrepen (uitsnijden van huidvlekjes, hechtingen, bevriezen van wratten, …), gynaecologische onderzoeken, enz.

Raadpleging

Kom op raadpleging als het enigszins kan.  Het werken in de consultatieruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel. Het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke apparatuur bij de hand.

We hanteren twee vormen van raadplegingen de vrije raadpleging en deze op afspraak.

Afspraken (in de namiddag, s’avonds en op zaterdagochtend)

Op afspraak dient u minder lang te wachten. Vermeld bij het maken van een afspraak de reden van uw contact om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten.

Praktisch

Voor de raadplegingen op afspraak, graag enkele verduidelijkingen:

  1. Afspraken kan u alle weekdagen maken of op zaterdagochtend van 8u tot 10u.
  2. Komt U met meer dan één persoon, vraag dan ook meerdere afspraken.
  3. Voorziet U een langer gesprek voor een ernstige problematiek, een speciale ingreep of een gynaecologisch onderzoek, vermeld dit dan bij aanvraag, zodat we met de tijdsduur rekening kunnen houden.
  4. Spoedgevallen kunnen tussendoor opgevangen worden, bij voorkeur na telefonische melding.

Huisbezoeken

Huisbezoeken zijn altijd mogelijk. Afhankelijk van het aantal aangevraagde huisbezoeken die dag, van eventuele spoedgevallen maar ook van de ernst van Uw klachten, kan de wachttijd voor een huisbezoek variëren. De dokter zal dit zo goed mogelijk proberen inschatten op het moment dat U hem contacteert.