Vrije Raadpleging

Lendelede

De letters M-E-L-A-H (huisarts in opleiding = Dr Loesia Tryssesoone) staan voor de intialen van de dokters.

Sint Eloois-Winkel

Het werken in de consultatieruimte zelf geeft voor de huisarts het meeste voordeel: het dossier is bij de hand, er is meer materiaal ter beschikking, het onderzoek gebeurt in goede omstandigheden.

Een overzicht van welke arts wanneer raadpleging heeft vind je hierboven.  Door een spoedgeval of een gesprek over een ernstig probleem kan de raadpleging al eens uitlopen. Hiervoor vragen we uw begrip.

Indien je voorziet dat je meer tijd nodig hebt, dan verdient een afspraak de voorkeur. Elke dag kan je buiten de vrije consultatie-uren een afspraak reserveren bij de arts van je keuze. De voorkeur is via het online-afsprakensysteem (zie “afspraken” in het menu) of je belt tijdens de vrije consultatie-uren van je arts naar keuze om direct met haar af te spreken welk moment er nog vrij is.

De zaterdagnamiddag vanaf 10uur, zon- en feestdagen schakelen we door naar de wachtdienst van huisartsen op het nummer 051/31.22.22 (Lendelede) en 051/24.50.50 (Sint-Eloois-Winkel).

De wettelijke feestdagen zijn Nieuwjaar 1 januari , Pasen en Paasmaandag 5 en 6 april, Feest van de Arbeid 1 mei, O.L.H. Hemelvaart 14 mei , Pinksteren en Pinkstermaandag 24 en 25 mei , Nationale feestdag 21 juli, O.L.V. Hemelvaart 15 augustus, Allerheiligen 1 november, Wapenstilstand 11 november, Kerstmis 25 december.

Welke arts met verlof is staat onder vakantie. De consultatie-uren worden door de andere artsen ingevuld.