Wie zijn wij?

Ik ben Dr. Lore Wittevrongel, afgestudeerd als huisarts in 2017.

Ik heb gekozen voor huisarts omdat ik de persoonlijke band met de patiënten een grote troef vind. Ook de afwisseling in pathologie en de brede visie die je als huisarts moet hebben is uitdagend.

Omdat ik zelf geïnteresseerd ben in sport, heb ik een extra opleiding Sportgeneeskunde gevolgd die ik succesvol afrondde in 2016.  Tevens ben ik CRA-arts (coördinerend en raadgevend arts) van WZC Annuntiaten Heverlee en doe ik consultaties bij Kind en Gezin. Deze afwisseling houdt het boeiend.

Momenteel woon ik in Leuven, samen met mijn kat die al 4 jaar mijn trouwe vriend is. Mijn hobby’s zijn lopen, wandelen, natuur en muziek. Ik probeer de actualiteit op de voet te volgen, en hou van lekker eten. Mijn favoriete vakantiebestemming Is Noord-Europa, waar de natuur prachtig en ongerept is. Ik ga minstens 4x per week een uurtje lopen, ideaal om mijn hoofd leeg te maken en gewoon te genieten.

Kom gerust bij me langs met vragen of problemen, ik probeer iedereen zo goed mogelijk te helpen en samen op zoek te gaan naar de beste behandeling.