Welkom

Een huisarts behandelt patiënten van alle leeftijden, van zuigeling tot oudere. Een huisarts is als het ware een echte ‘familie-arts’. Hierdoor kan de huisarts zijn patiënten op een brede manier bekijken: zowel medische, maar ook andere factoren worden in rekening gebracht (familiale situatie, werksituatie, persoonlijke beleving). Op deze manier trachten we u een persoonlijke en wetenschappelijke onderbouwde zorg te bieden.

IMG_1639

In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer. Samen met andere gezondheidswerkers (verpleging, kinesisten, diëtisten, specialisten,…) wordt er getracht door via een nauwe samenwerking tot de best mogelijke zorg te komen. Als huisartsen hebben we hierin een coördinerende rol.

SONY DSC

In mijn huisartspraktijk wil ik u een kwalitietsvolle eerstelijnsgeneeskunde aanbieden. Een goede vertrouwensrelatie tussen arts en patiënt is hiervoor onontbeerlijk.

Dit vereist ook een goed gestruktureerde praktijkorganisatie.

Daarom heb ik op mijn website een aantal tips en aanbevelingen uitgewerkt om de dienstverlening naar u toe te optimaliseren.

Boek snel & gemakkelijk je afspraak online