NIEUWS

 


Nieuwsberichten in verband met het Coronavirus (COVID-19):

  • De plicht om een mondneusmasker te dragen is afgeschaft. Hebt u echter klachten die doen denken aan COVID-19 of een ander griep- of verkoudheidsvirus, is het raadzaam om u tóch met een neusmondmasker in de praktijk te begeven.
  • Alle informatie betreffende het Coronavirus (COVID-19) vindt u nog steeds hier (Nederlands, Français, Deutsch, English).


Vanaf 1 februari 2023 geldt een vereenvoudigde wachtregeling. Zie voor meer informatie de pagina wachtdiensten.



Tegenwoordig is het ook bij dokter Stegen mogelijk om online een afspraak bij hem te maken. Ga hiervoor naar Maak een online-afspraak.



Helaas heeft dokter Claudia Sterckx onze praktijk (wegens verhuizing) per 1 oktober 2021 verlaten. Wij zoeken daarom met spoed een nieuwe collega huisarts. 

Onze praktijk ligt in een zogenaamd Impulseo gebied (huisartsen-arme zone). Een goede kennis van de Franse taal is nodig gezien we in de rand van Brussel werken. Er is elke ochtend ondersteuning van een praktijkassistente. 

We draaien mee in goed georganiseerde week- en weekendwachtdiensten. De werktijden zijn in overleg. De (voltijds) functie is per direct beschikbaar. U krijgt de beschikking over een eigen consultatieruimte.

We maken gebruik van een gelabeld EMD (CareConnect) en een online agenda (Doctena Sanmax).

Indien u geïnteresseerd bent in deze vacature, kunt u via onze praktijklijn 02 377 41 41 contact opnemen met dokter Peter Stegen of dokter Claire Albert.

Totdat er voor dokter Sterckx een vervangende huisarts is gevonden, geldt er helaas voor onze praktijk een patiëntenstop.



Het telefonisch spreekuur van dokter Stegen is tot nader order afgeschaft. U zult van hem te horen krijgen wanneer u hem kunt bellen voor de uitslag van een resultaat of u kunt hiervoor overleggen met de praktijkassistente.



Bancontact betalenU kunt bij alle dokters van onze praktijk met bancontact betalen!

Zij geven er de voorkeur aan wanneer u hiervan gebruik maakt.