Welkom

NIEUWS:

 • NIEUW NUMMER WACHTDIENST: 1733

Afspraken

Afspraken worden bij voorkeur ONLINE  gemaakt via de ONLINE AGENDA.
Vermeld zo mogelijk de reden van uw contact.
(U kiest best voor “gebruikersnaam en wachtwoord”. Zeker de eerste keer is dit nuttig, nadien kan u doorklikken op “ik heb nog geen account”.)

U kan ook telefonisch een afspraak maken via het nummer 016/88.80.98, liefst voor 10u. Bij spoedgevallen, bij ingrepen of bij speciale omstandigheden (bijvoorbeeld gesprek) kan u best even telefoneren, zo kan uw arts inschatten hoe dringend en hoeveel tijd nodig is.

Hierbij enkele huisregels:

  • Er wordt 1 afspraak voorzien voor 1 persoon. Komt u met meerdere personen, vraag dan ook meerdere afspraken.
  • Spoedgevallen kunnen uiteraard tussendoor opgevangen worden, liefst na een telefonische melding.
  • Breng altijd uw identiteitskaart en enkele klevertjes van uw ziekenfonds mee als u op consultatie komt.

Vertegenwoordigers: bij voorkeur maakt u een afspraak via het online agendasysteem van introlution. (Rizivnr: 1-99294-41-004)

 

Raadpleging en huisbezoek

Kom op raadpleging als het mogelijk is. Het werken in de praktijkruimte zelf heeft zowel voor de huisarts als voor U het meeste voordeel. Het dossier is bij de hand en het onderzoek gebeurt in de beste omstandigheden: op een onderzoekstafel, bij ideale belichting en met alle noodzakelijke materiaal aanwezig.

Huisbezoeken zijn voor personen die ernstig ziek of niet goed mobiel of bedlegerig zijn. Indien nodig kan u hiervoor telefoneren naar 016/88.80.98, liefst vóór 10u ’s morgens.

 

In verband met telefonische contacten:

  • Voor een afspraak of huisbezoek belt u liefst vóór 10u ’s morgens.
  • Voor testresultaten kan u bellen tussen 17u en 19u tenzij anders afgesproken. Het is mogelijk dat uw huisarts een vervolgafspraak maakt om de resultaten te bespreken, ongeacht de aard van deze resultaten.
  • Er worden zo weinig mogelijk (liefst geen) telefonische adviezen verstrekt of telefonisch voorschriften klaargelegd. Het is van belang voor een goede inschatting van uw gezondheidstoestand dat uw huisarts u persoonlijk kan onderzoeken. Er worden bij elke consultatie voldoende voorschriften verstrekt om de tijd tot een volgende voorziene consultatie te overbruggen.