vanaf 1 september 2017

  • is dokter Eva Smeets onze nieuwe HAIO (huisarts in opleiding). Dr. Simon Flies heeft eind augustus zijn stage in onze praktijk afgerond. Wij wensen hem alle goeds voor de toekomst!
  • zal het vertrouwde gezicht en stemgeluid van Lutje Van Boxelaer achter de balie niet meer te zien en te horen zijn. Ze gaat van een welverdiende rust genieten nu ze de pensioensgerechtigde leeftijd bereikt eind augustus.

Verpleegkundige bij Huisartsen Koraalberg!

Sinds 10 november 2016 is Elke Schmelzer deeltijds bij ons aan het werk als verpleegkundige. Wij ervaren het als een verrijking voor eenieder, onze eigen verpleegkundige in huis te hebben.

Zij zal – op doorverwijzing van de artsen – een aantal specifieke verpleegkundige zorgen verlenen aan de mensen die hiervoor in aanmerking komen. Dit kan gaan van het nemen van de bloeddruk of een inspuiting geven, over het nazicht van diabetici, tot huisbezoeken.

Enerzijds boeken we hiervoor afspraken in op welbepaalde momenten, steeds in afspraak met de behandelende huisarts.

Anderzijds bemant zij 2 uren per week het Dispensarium, via een inloopspreekuur, ook  steeds uitsluitend na doorverwijzing door de huisarts:

  • op dinsdag          : 13u30 – 14u30
  • op donderdag     :   9u00 – 10u00

ONLINE AFSPRAKEN

afspraakknop-online_agenda

Je vindt alle nodige uitleg en dezelfde link op de pagina AFSPRAKEN.

Noteer a.u.b. dat, als je dit voor het eerst doet via dit systeem, je ook aanvinkt dat het voor het eerst is.

Onze vorige online agenda werkte heel anders en je inlogmodaliteiten daarop voorzien, gelden dus niet meer.

Het hele Koraalberg-team wenst je hierbij alle succes en is je dankbaar als je hier gebruik van maakt! Zo sparen we samen telefonische oproepen uit.