Welkom

Welkom op de site van Dr. Valentin Degryse en Dr. Griet Callens. U vindt hier alle praktische informatie over onze huisartsenpraktijk :

    • Hoe maak ik een afspraak?
    • Hoe bereik ik de praktijk?
    • Wat is de visie van de praktijk?

Daarnaast vindt u op deze website ook informatie over de weekendwachtdienst, het globaal medisch dossier, interessante links in verband met gezondheid(szorg), enzovoort.

 

 

NIEUWS

Dr. Yannick Van Damme beëindigt zijn tweejarige opleiding in onze praktijk op 31/8!  Vanaf 1/10 start hij als voltijds huisarts in een huisartsenpraktijk in Gentbrugge. We wensen hem heel veel succes en voldoening.

*Vanaf 1/9 start dr. Leonie Vandoorne haar HAIO opleiding in onze praktijk Ter Walle. Behalve een kleine herschikking op vrijdagnamiddag zal ze op dezelfde momenten consultaties houden als dr. Van Damme . (vanaf 1/9 aangepast op de site); We wensen haar ook veel succes en kijken uit naar een aangename samenwerking.

 

“…ook deelden wij    het leven van eenvoudige vrienden, van wie wij hielden en die ons met de jaren van de wijn het eerlijke alfabet van de zandgrond leerden    en de rust van wie de kracht bezitten zingend harde tijden te doorstaan.”     (Pablo Neruda)