Welkom

Beste patiënt,

De praktijk is in drievoudige blijde verwachting!

Zowel dr Evelien, dr Katleen als dr Sofie zullen owv zwangerschap minder of niet beschikbaar zijn in het voorjaar van 2018 (concrete data volgen)

Dr Katleen: eind februari – mei

Dr Sofie: maart – mei

Dr Evelien: eind maart – juni

Gedurende deze periode zal onze praktijk niet op volle toeren kunnen draaien.

Het is onze bekommernis alle patiënten zo goed mogelijk te helpen alsook te informeren over de huidige situatie en mogelijke veranderingen. We zijn ons ervan bewust dat niet alles ideaal zal verlopen, maar vertrouwen graag op uw begrip en medewerking.

We kijken alvast uit naar volgende zomer, dan zijn we terug voltallig en gaat onze praktijk opnieuw op volle kracht vooruit.

Belangrijk: meer informatie en enkele richtlijnen vindt u onder zwangerschapsverlof dokters‘ rechts boven

Dr Evelien, Dr Katleen, Dr Leen en Dr Sofie

Dr. Sofie Lauwers is vanaf 1 oktober 2016 HAIO (huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Het is door de Orde der Artsen verboden om laboresultaten via e-mail te versturen naar de patiënt. Om die reden vragen wij onze patiënten om resultaten telefonisch op te vragen, en niet via e-mail. Dit kan telkens tussen 9u en 12u. De praktijkassistente zal u dan, na overleg met de arts, verder helpen.

Om een goede dienstverlening aan onze huidige patiënten te kunnen garanderen, geldt er sinds 1 juni 2015 een patiëntenstop. Dank voor uw begrip.


Een afspraak maken? Klik hier.

Als alle afspraakmomenten volzet zijn en het toch nodig is dezelfde dag op raadpleging te komen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.


Dr. Leen Smits:  leen@gpmarktplein.be – Dr. Evelien De Meyere: evelien@gpmarktplein.be – Dr. Katleen De Helt: katleen@gpmarktplein.be