Welkom

Beste patiënt,

De praktijk is nog in blijde verwachting! Dr. Katleen is ondertussen bevallen van een flinke dochter.

Dr. Sofie is ook bevallen van een schattige dochter.

Zowel dr Evelien, dr Katleen als dr Sofie zullen owv zwangerschap minder of niet beschikbaar zijn in het voorjaar van 2018

Dr Katleen: 20/2 T/M 11/5/2018

Dr Sofie: 26/2 T/M 1/6/2018

Dr Evelien: 19/3 T/M 15/6/2018

Vanaf 1 maart tot 20 juni is vervanging voorzien door Dr. Elisa Van Assche.

Gedurende deze periode zal onze praktijk niet op volle toeren kunnen draaien.

Het is onze bekommernis alle patiënten zo goed mogelijk te helpen alsook te informeren over de huidige situatie en mogelijke veranderingen. We zijn ons ervan bewust dat niet alles ideaal zal verlopen, maar vertrouwen graag op uw begrip en medewerking.

We kijken alvast uit naar volgende zomer, dan zijn we terug voltallig en gaat onze praktijk opnieuw op volle kracht vooruit.

Belangrijk: meer informatie en enkele richtlijnen vindt u onder zwangerschapsverlof dokters‘ rechts boven

Dr Evelien, Dr Katleen, Dr Leen en Dr Sofie


Een afspraak maken? Klik hier.

Elke ochtend worden een heel aantal “dagafspraken” open gesteld. Deze afspraken zijn bedoeld voor patiënten met acute ziekten.
Blijken toch alle afspraken volzet te zijn en is het nodig om dezelfde dag nog op raadpleging te komen, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.


Dr. Sofie Lauwers is vanaf 1 oktober 2016 t.e.m. september 2018 HAIO (huisarts in opleiding) in onze praktijk.


Het is door de Orde der Artsen verboden om laboresultaten via e-mail te versturen naar de patiënt. Om die reden vragen wij onze patiënten om resultaten telefonisch op te vragen, en niet via e-mail. Dit kan telkens tussen 9u en 12u. De praktijkassistente zal u dan, na overleg met de arts, verder helpen.

Om een goede dienstverlening aan onze huidige patiënten te kunnen garanderen, geldt er sinds 1 juni 2015 een patiëntenstop. Dank voor uw begrip.


Dr. Leen Smits:  leen@gpmarktplein.be – Dr. Evelien De Meyere: evelien@gpmarktplein.be – Dr. Katleen De Helt: katleen@gpmarktplein.be